Algemene verordening gegevensbescherming

De hieronder vermelde algemene verordening gegevensbescherming zijn geldig voor:

Model Truck Friesland en Decal Service Friesland

pietdouma@modeltruckfriesland.nl

KVK nummer: 68277253

BTW nummer: NL032093056B01

 

  • Het doel (doelen) waarvoor wij persoonsgegevens verzamelen:

 Wij verzamelen gegevens van personen met als doel u te (kunnen) bereiken door  middel van email, telefoon en/of adresgegevens. Dit laatste is dan met name voor het verzenden van een product. Wij verzamelen deze gegevens omdat wij dan ook verzendlabels kunnen maken bij PostNL.

Wij verzamelen deze gegevens om het des gewenste product te kunnen leveren.

  • Wie ontvangen deze persoonsgegevens:

 De persoonsgegevens worden op geen enkele manier gedeeld met anderen. Echter gebruiken wij wel de adresgegevens om, wanneer dit nodig is, een verzendlabel via PostNL te maken, zodat wij uw product kunnen verzenden.

Dit geldt echter alleen voor de adresgegevens, email adres wordt niet doorgegeven, tenzij u dit aangeeft, zodat u uw product kan volgen.

  • Hoe lang blijven de gegevens bestaan en recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens :

Deze gegevens blijven bestaan. Dit i.v.m. herhaling van bestelde producten en terug kunnen kijken van e-mails.

Echter wanneer een persoon graag de gegevens verwijderd wil hebben, gaan wij hier uiteraard mee akkoord. Dit wordt dan ook direct aangepast in ons systeem.

U kunt dit dan doorgeven via de mail en/of via telefonisch contact.

Indien een u uw gegevens wil bekijken, dan kunt u dit via mail en/of telefonisch contact doorgeven. Dit geldt ook voor verandering van situatie (verhuizing) etc.

Wilt u, nadat wij de gegevens ontvangen hebben, alsnog dat de persoonsgegevens worden verwijderd, dan passen wij dit direct aan binnen ons systeem.

  • Is de persoon wettelijk verplicht om bij ons gegevens door te geven:

U bent niet verplicht uw gegevens bij ons door te geven. Echter is het voor ons dan niet mogelijk om onze producten te maken en te versturen. Het is wel mogelijk dat u eenmalig uw gegevens door geeft en u daarna uit ons systeem wordt gehaald. Dit kunt u dan aangeven tijdens het contact wat wordt gelegd middels email en telefoon.

  • Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:

U  heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

  • Als u nog vragen en/of klachten heeft over ons privacy beleid, dan zijn dit onze gegevens:

 Piet Douma

Model Truck Friesland

pietdouma@modeltruckfriesland.nl

www.modeltruckfriesland.nl